Man gewond bij schietpartij in Rhenen

Foto: nieuws.nl

Rhenen – Bij een schietpartij op de kruising van de Cuneraweg en Brinkersteeg in Rhenen is een man gewond geraakt. De verdachte is door de politie opgepakt in de Eekhoornlaan in Veenendaal. Het betreft een 52-jarige man uit Veenendaal.

De hulpdiensten kregen een eerste melding vanaf tankstation Esso Express op de Rondweg-Oost in Veenendaal. Het slachtoffer is na de schietpartij daar naartoe gegaan. Een woordvoerder van de politie Utrecht weet niet of de man zelf contact opnam met de hulpdiensten, of een omstander.

Hulpdiensten zijn even na twee uur opgeroepen naar de Rondweg-Oost. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de politie weet niet hoe het met de man gaat.

In eerste instantie liet de Politie Utrecht weten dat de schietpartij in Veenendaal was, later is dit aangepast.

in de wijk Petenbos in Veenendaal werd de 52-jarige verdachte aangehouden. Hij kon door agenten met getrokken wapens in de boeien geslagen worden, nog voordat het arrestatieteam van de politie ter plaatse was. De politie heeft hierbij ook een auto in beslag genomen, die is meegenomen voor verder onderzoek.

De Brinkersteeg in Rhenen is afgesloten voor onderzoek. De Cuneraweg is wel gewoon open.