Start Centrum ‘Levensvragen in de Vallei’ 9 december

Foto: Aandacht voor Ieder

Soms worstelen mensen met levensvragen of zingeving. Meestal kunnen zij met vragen hierover terecht bij het vertrouwde netwerk van familie, vrienden, collega’s of een (geloof)gemeenschap. Als dit netwerk ontbreekt of niet de juiste plek is, kunnen geestelijk verzorgers begeleiding bieden vanuit Levensvragen in de Vallei, het Centrum voor Levensvragen in de regio Gelderse Vallei. Op maandag 9 december is de officiële lancering van dit centrum door wethouder Lex Hoefsloot (Ede).

De lancering vindt plaats op maandag 9 december om 10.30 uur bij Opella, Galvanistraat 7, Ede, ruimte Beekdal. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het centrum is beschikbaar voor mensen in de gemeente Ede, Veenendaal, Rhenen, Wageningen, deel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en deel van de gemeente Renkum.

Kom in contact met Levensvragen in de Vallei:

Telefoon: 06 10206855 (ma-vr 9.00-17.00 uur)

E-mail: [email protected]

Meer informatie over geestelijke verzorging in de thuissituatie, Levensvragen in de Vallei en wie de geestelijk verzorgers zijn, vindt u op: https://www.netwerkpalliatievezorg.nl/geldersevallei/Geestelijke-verzorging