Rhenen Vitaal binnenkort van start

Op woensdag 27 november gaat Rhenen Vitaal van star tvoor 55-plussers
Foto: Sportservice Rhenen/In licentie Shutterstock

Rhenen – Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Rhenen Vitaal.

Rhenen Vitaal is een project van Sportservice Rhenen dat zich richt op mensen van 55+ die graag vitaal willen worden en blijven. Plezier in het bewegen staat bij dit project voorop. Start is op woensdag 27 november met een vitaliteitsdag.

Je hele leven blijven sporten en bewegen geeft energie en draagt bij aan je fit voelen en gezond blijven. Zeker op wat hogere leeftijd is blijven bewegen van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. Bij het programma Rhenen Vitaal van Sportservice Rhenen kunnen deelnemers op eigen niveau aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen. Het programma start met een vitaliteitsdag. Bij de vitaliteitsdag wordt vrijblijvend de fitheid getest en vervolgens bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een sport- en beweegprogramma.

De vitaliteitsdag is gratis, het vervolgprogramma van 10 lessen kost €25,00.

Meedoen
Inwoners van de gemeente Rhenen boven de 55 jaar ontvangen van de gemeente een brief met de uitnodiging om mee te doen. Bij de brief zit ook een aanmeldformulier. Digitaal opgeven kan echter ook: www.sportservice-rhenen.nl/rhenenvitaal.

Meer informatie
Wie vragen heeft of meer informatie wil kan contact opnemen met buurtsportcoach Larissa Wattilete van Sportservice Rhenen via 06 – 82 94 76 79 of [email protected]

Reacties