Collectieve Zorgverzekering ook voor inwoners gemeente Rhenen

Foto: Pixabay

Om inwoners met een laag inkomen te helpen, heeft de gemeente Rhenen de mogelijkheid een collectieve zorgverzekering te nemen bij Menzis, de Menzis GarantVerzorgd verzekering. Maandag 16 december is er een inloopspreekuur.

De collectieve zorgverzekering valt onder de minimaregelingen van de gemeente. Het kan voordelig zijn deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering. Inwoners van de gemeente Rhenen met een inkomen tot 120% (bij GarantVerzorgd 3 tot 130%) van de bijstandsnorm komen voor deze verzekering in aanmerking.
Website

Informatie over de collectieve GarantVerzorgd verzekering staat op de website van Menzis.

Overstapcoach
Voor advies kan ook contact worden opgenomen met de OverstapCoach van Menzis. De OverstapCoach geeft persoonlijk advies en is telefonisch bereikbaar via 088 222 40 80. Voor het overstappen op de zorgverzekering van Menzis heeft de overstapcoach uw BSN nodig. Dit nummer staat op uw paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Neem daarom uw identiteitsbewijs mee naar het inloopmoment. Wilt u samen met uw partner en/of kinderen de verzekering afsluiten? Neem dan ook hun identiteitsbewijzen mee voor het BSN.
Inloopspreekuur

De gemeente Rhenen organiseert samen met Menzis een inloopspreekuur op maandag 16 december van 13.00 tot 17.00 uur in het Huis van de gemeente.

Gemeente
Voor vragen aan de gemeente kunt u bellen met (0318) 538 538 (ook voor inwoners van Rhenen). Tot en met 31 december is er de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te veranderen of andere pakketten te kiezen. Overstappen naar Menzis kan alleen als er geen betalingsachterstanden bij de huidige zorgverzekeraar zijn.